ATPŪTAS BĀZE GODEĻI

Adrese: Godeļdangas, Ģribuļu pagasts, Talsu novads
Telefons: 371 29289349, 371 29429748
Mājas lapa: www.godelpols.lv
E-pasta adrese: godeli@tvnet.lv
 
BRĪVDIENU MĀJAATPŪTAS BĀZESKEMPINGIVASARAS MĀJASTELŠU VIETASNAKTSMĪTNESPIKNIKA VIETASUZ PASŪTĪJUMUPAGATAVO PATSSPORTA LAUKUMIPIRTSPELDVIETASMAKŠĶERĒŠANAĀRA KUBLSSPAKAMĪNZĀLESPASĀKUMU ORGANIZĒŠANAVELONOMAATPŪTA UZ ŪDENSAUTO STĀVVIETALAIVU NOMADABAS OBJEKTIPARKI

Atpūtas bāze „Godeļi” atrodas klusā meža ielokā, pašā Usmas ezera krastā. Prom no lielceļu putekļiem un uzmācīgas ļaužu drūzmas, varēsiet izbaudīt vienreizēju brīvības sajūtu un mierīgu atpūtu guļbaļķu brīvdienu mājās gan vasarā, gan ziemā. Atrodamies pretī Moricsalai (vacākajam dabas rezervātam Latvijā).

Atpūtas bāze „Godeļi” darbojas no 2001. gada, un katru gadu esam radījuši arvien jaunus un jaunus piedāvājumus saviem klientiem. Lauku pirts ar aukstā ūdens kublu telpās, un džakuzi ārā vilina pirtotājus īpaši ziemā. Vasarā ezera valdzinājums nespēj atturēt makšķerniekus un atpūtniekus no laivu izbraucieniem. Aktīvās atpūtas cienītājiem volejbola laukums, bērniem šūpoles. Iekārtotās telts un piknika vietas gaida īstos dabas mīļotājus, ar vēso rīta rasu zālē un agro putnu dziedāšanu.





Travellatvia iesaka


 
Kur atpūsties Latvijā ? Lasiet vēl
Nosaukums:
Paplašinātais meklētājs
Iesakam apmeklēt Skatīt citus

Dienas foto

Dienas foto

Ziņu izsūtīšana

Notikumu kalendārs